Meerdaagse sjamanisme - See with your heart

Meerdaagse sjamanisme

In deze meerdaagse sjamanisme gaan we de weg naar binnen bewandelen. De weg naar het hart.

Deze meerdaagse sjamanisme  is voor iedereen toegankelijk, zowel voor beginner als gevorderden. 

We starten donderdag 22 aug om 18 uur en eindigen zondag 25 augi om 16 uur ongeveer. Deuren openen om 17 uur. Er wordt overnacht in tenten op het domein zelf. Indien slapen in een tent omwille van fysieke klachten moeilijk is, kan er altijd in de yurt worden overnacht. De prijs inclusief eten en overnachten is 295 euro.

De wereld rond ons is te complex om te bedenken, de wereld rondom jou dien je te voelen. Leer zien vanuit je hart ipv van je hoofd. Dit is niet altijd een gemakkelijke klus, vandaar dat deze meerdaagse sjamanisme een goede springplank is om dit geleidelijk aan op te bouwen. 

Het doel van deze meerdaagse sjamanisme is om de uiterlijke wereld eventjes achter ons te laten en te verbinden met de innerlijke wereld. 

Alles leeft, alles heeft een geest en wijsheid om te delen. Sjamanen hebben door de geschiedenis heen geweten dat we allemaal het vermogen hebben om contact te maken met planten, dieren, natuurlijke krachten en geesten te helpen voor begeleiding en genezing.      

Sjamanisme beoefenen is 'zien met het hart', de wereld bekijken vanuit een perspectief buiten de grenzen van onze vijf zintuigen en rationele geest.

meerdaagse sjamanismeDe technieken van het sjamanisme helpen je om te ontwaken tot onze ware essentie. Als we dit doen, worden we een vat van licht, in staat om genezing uit te stralen door onze aanwezigheid.

In deze meerdaagse sjamanisme gaan we naar de wereld van trance, vuur, water rituelen, drum en gaan we terug in de buik van moeder aarde. De oude sjamanen definiëren trance als de wereld van "zien in het donker". 

Als je een ratel en drum hebt mag je deze meebrengen, anders zijn er ratels en drums beschikbaar. De helende kracht van drums mag nooit worden onderschat. Het drummen aardt ons en verbindt ons met ons oorspronkelijke begin wanneer de diepe resonerende trillingen van de beat ons omhullen. Drums verzwelgen ons hele bewustzijn tijdens een ritmische healingsessie. Sjamanistisch drummen helpt ook om je eigen natuurlijke helende krachten te activeren.

Water is een manier om ons lichaam zowel lichamelijk als energetisch te wassen. Om zware energie weg te spoelen, hetgeen we een clansing noemen. Hiervoor gaan we zelf ons water inwijden voor we het gebruiken.

meerdaagse sjamanisme

Vuur is een snelle transformator en biedt ons de mogelijkheid om oude patronen, oude verhalen, drama, lessen, ... los te laten. Je stapt uit het verhaal dat je soms al heel je leven bij je draagt en gebruikt de nieuwe energie als wedergeboorte. 

Door vuurrituelen eer je je lessen en oude geloofspatronen door ze aan het vuur te geven. Hierdoor kan er op zielsniveau heling ontstaan zonder dat je dit fysiek voelt.

Voor dit ritueel dien je iets fysieks mee te brengen om aan het vuur te geven. 

Door het gebruik van drum en trance muziek gaan we ons begeven in de wereld van trance en verbinden met de voorouders. Ook gaan er momenten van stilte en afzondering zijn om in dieper in contact te komen met je werkelijke zijn. 

We maken een altaar voor de voorouders en eren de stille momenten.                      

Daarna gaan we in de buik van moeder aarde, om ons terug te verbinden met onze wortels. Hier zijn we allemaal gelijk en wordt er geen onderscheid gemaakt. Deze plaats is een plaats voor onze gebeden en wensen.

Wat breng je allemaal mee ? Voldoende gemakkelijke kledij, toiletgerief, handdoeken, slaapzak, hoofdkussen, drum, ratel, pen & papier. Indien je niet over een slaapzak, drum of ratel beschikt, laat me weten, er zijn er ter beschikking. Ook iets om ritueel te verbranden aan het vuur. 

Als er nog vragen zijn hoor ik ze graag.                          

Inschrijven kan via contact.

Basiscursus Sjamanisme - Werken met trance en axis mundi

In de basiscursus sjamanisme leer je de grondbeginselen van sjamanisme. Deze workshop is een perfecte springplank om voor jezelf na te gaan of sjamanisme iets voor jou is. Een sjamaan staat met één voet in deze wereld en de andere voet in de andere wereld. Hij verbindt het onzichtbare met het zichtbare.

Medicijnwiel - Het medicijnwiel volgens de sjamanen

Het medicijnwiel omvat 4 weekenden gedurende één jaar. Het medicijnwiel bestaat uit het pad van de slang, jaguar, kolibrie en condor. Het is een pad van transformatie waarbij ik mensen zie ontpoppen van rups naar vlinder. Je wordt ondergedompeld in de oude Inca traditie uit de Andes.

Pampamesayok - Belgisch centrum voor Inca sjamanisme - Walk In Trust

Pampamesayok betekent zoveel als hoeder van de aarde, deze opleiding duurt 3 jaar. In deze opleiding ga je voelen wat het betekent om je hart te openen en de weg van het hart te bewandelen. Je leert werken met de natuur, stenen, je mesa, energieën, je wordt ingewijd in de Pleiaden, Sirius & uil, ....

Lessen van de Inca - Het geheim van de Inca

Lessen van de Inca bevat de oefeningen, inwijdingen zoals Juan Victor Nunez del Prado heeft geleerd van zijn meesters, de Inca's, de bewakers van de kennis van de Inca's. Op het moment dat de westerse cultuur op zijn hoogtepunt is, duikt de Incatraditie op. Precies zoals voorspeld in hun profetie.

Zweethut - Kruip in de buik van Moeder Aarde

Een zweethut gaat over meer dan alleen maar zweten, het zijn zuiveringsrituelen die voor een breed scala aan doeleinden worden gebruikt, afhankelijk van de cultuur en de gelegenheid. De meeste ceremonies die vandaag worden beoefend zijn om geest, lichaam en ziel te zuiveren.

Illuminatie - Zeer krachtige verlichtingstechniek uit de Andes

Bij een illuminatie gaan we de zware imprints die in je lichtveld zit ombuigen naar verfijning. Wat we niet verwerken zet zich vast in je aura waardoor er zware energie ontstaat. Door te werken met gerichte aandacht, ademhaling, drum, ontstaan er golven van licht die deze zware energie losmaken.

Soul retrieval - Terughalen van verloren zielsdelen

Het meest waardevolle dat een mens bezit is zijn ziel. Wie ben je als je je ziel kwijt bent ? Je innerlijk onderzoeken en de rijkdom van je eigen ziel leren kennen kan een zeer waardevolle groei-ervaring zijn voor bijna iedereen. Iedereen maakt wel eens iets traumatisch mee waardoor stukjes ziel als het ware afsplitsen.

Ceremonie - Jouw intenties gedragen door ceremonie

De kracht van ceremonies gaan verder dan het gewone denken. Ze werken voorbij de tastbare wereld en zien disharmonische energetische patronen die weer in balans moeten worden gebracht om de gezondheid van mensen en van de planeet te verbeteren.

Kristal Mesa - Bouw je eigen kristal mesa & leer werken met hun energie

Voor het maken van de kristal mesa heb je 7 kristallen nodig. Tijdens de workshop ga je je verbinden met de kristallen en iedere kristal wordt verbonden met een ster, plek of chakra in je lichaam. Indien je wenst kan je de kristal mesa verder delen met anderen na een integratie van één jaar.

Pachakuti mesa - Werken met de natuur en de onzichtbare wereld

Pachakuti mesa - In deze training bouw jij je eigen altaar, een mesa waarbij we werken met de natuur en de 5 elementen. Pachakuti betekent wereldomkering en verwijst naar de tijd van transformatie waarin we nu leven. Deze traditie, in al zijn rijkdom, is een evoluerende praktijk van innerlijke en uiterlijke activiteiten die het evenwicht en de harmonie in onze relaties met Al Dat Is herstellen.

Chumpi stenen - Mayu Cosmic river

De chumpi stenen bieden ons iets dat we echt nodig hebben op dit moment in de menselijke geschiedenis wanneer we ons zo gescheiden voelen van de natuurlijke wereld en van elkaar; ze helpen ons vertrouwen op te bouwen. Je kunt ervaren dat je met ongeziene krachten samenwerkt.

Chumpi healing - Healing stones from the Andes

Chumpi healing - De chumpi healing is een ceremonie waarbij gewerkt wordt met 7 healing stones, deze stenen hebben een speciale specificatie omdat elk een andere kracht heeft en verbonden is met een heilige speciale Apu (berggeesten) op het moment van de healing waar de sjamaan mee zal werken.

Vuurloop - Kom tot jouw potentieel - Vuur is een grote leraar

Vuurlopen leert ons een diepgaande les over de kracht van de geest en het effect dat onze gedachten en overtuigingen hebben op onze ervaring van de realiteit. Het laat ons zien hoe groot het menselijke potentieel is. En vooral, het helpt ons om de energie van angst te overstijgen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x