Over

Over mij

Welkom bij Walk In Trust. 

Wie ben ik ? Ik ben Pascale Laffutte, geboren in °1971 en trotse mama van 2 prachtige zonen.

Ik kijk naar de mens als één geheel, lichaam en geest en luister graag naar jouw noden & wensen. 

Men zegt altijd dat iedereen uniek is en dit is waar, doch diep vanbinnen zijn we denk ik allemaal op zoek naar hetzelfde. Liefde, warmte, vriendschap, rust en harmonie. Mensen zijn geweldige verhalenvertellers en iedereen heeft een verhaal waar we allemaal uit kunnen leren. Daarom boeit de mens me enorm, ook jouw verhaal boeit en zou ik graag horen.

Ieder mens, ook jij, wordt geboren met een medicijn, een zaad, een talent. Het is jouw geboorterecht om dit naar buiten te laten komen en het te laten bloeien. Het mooiste dat je daarna kan overkomen is om het verder te kunnen delen met anderen. We kunnen als mens alles hebben in ons leven wat ons hartje begeerd, als je niets of niemand hebt om het mee te delen, stelt het niets voor. 

Je kan bij Walk In Trust terecht voor zowel sjamanisme, reiki, trance dance, sjamanendrums maken, drumcirkels, stilteweekend, healings, vuurlopen, workshops, trainingen,.... of gewoon eventjes tot rust komen. 

Neem vrijblijvend contact met me en laat je meegezogen worden in een oase rust en stilte.

In 2004 ben ik begonnen met Reiki, hetgeen voor mij een pad van heling was. Een tijdje later kwam Sjamanisme in mijn leven, waardoor mijn leven compleet veranderde. Sjamanisme is een manier van leven geworden, de verbinding met de natuur, of anders gezegd, mijn liefde voor de natuur gaat steeds dieper en dieper. 

Na jarenlang het Incasjamanisme gevolgd te hebben, voelde ik me meer en meer getrokken worden naar andere stromingen. Ik ging mijn weg verder in Engeland en kwam in aanraking met trance sjamanisme. Ik kreeg 2 belangrijke vragen in Engeland die niet zo gemakkelijk te beantwoorden zijn nl : Tell me who you are ? Tell me why you are here ? 

Na deze beantwoord te hebben voelde ik dat het tijd was voor vernieuwing en richtte Walk In Trust op. 

over

Na Engeland zette ik mijn tocht verder en ging ik naar Botswana, voor een vision quest & safari in de Kalahari woestijn. Wat ik leerde in Afrika was het Afrikaanse sjamanisme Ubuntu, menselijkheid. Ook hier wederom stelde men me een vraag die me aan het denken zette : Where is your soul ?  

Deze vraag bracht het volgende naar boven. Mensen die niet verbonden zijn met hun ziel, worden zombies. Een zombie is niet verbonden met zijn ziel en worden hongerige geesten. Een hongerige geest is iemand die constant op zoek gaat naar snelle suikers maar niet vervuld geraakt. Hun verlangens en lusten worden steeds groter en ze hebben geen gevoel van bevrediging. De wereld wordt gegeten door hongerige geesten. 

Harmonie tussen lichaam en geest zijn voor mij heel belangrijk in het leven. Geaard stevig in het leven staan om van daaruit sterke fundamenten te bouwen zodat je je passie in het leven kan neerzetten en vooral verderzetten. Het is belangrijk om te delen in het leven, je kennis, wijsheid, liefde, warmte, vriendschap, het is een cocktail van verschillende ingrediënten die samensmelten tot één geheel. 

Hierin ligt naar mijn gevoel de basis voor geluk. Geluk is iets dat je zelf maakt, het komt niet zomaar binnenwaaien. Naast sjamanisme en reiki, waar ik heel veel mee werk, is de oosterse krijgskunst ook een heel belangrijk onderdeel van mijn leven om te staan waar ik nu sta. Het ontwikkelen van een onverzettelijke geest; toewijding, concentratie en overtuiging brengen je naar wat jij wilt bereiken in het leven. 

Ik ben zeer benieuwd naar jouw verhaal en hoop je snel te mogen verwelkomen bij Walk In Trust. 

Nothing beats love (get. Pascale)  
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x