Portfolio

In 2009 ben ik met de Inca’s in contact gekomen toen ze op doorreis in Europa waren. Deze mensen hebben me veel bijgebracht en hebben een diep plekje in mijn hart. Ongelofelijk hoe deze mensen omgaan met de natuur en ik ben nog steeds verwondert over hun kennis van energie. Het zijn meesters van de levende energie. Ondertussen bewandel ik mijn pad met deze mensen al 10 jaar.


In 2018 ben ik mijn pad verder gegaan in Engeland en ben ik me gaan verdiepen in de wereld van trance sjamanisme. Daar voelde ik dat ik een nieuwe praktijk elders moest opstarten. Thuisgekomen ging ik onmiddellijk op zoek naar een nieuwe plek. Een plek die ik vond op 2 dagen tijd, 2 weken later had ik de plek gekocht. Alles ging vanzelf en ik richtte Walk In Trust op, een plek midden in de natuur. Een plek om mensen terug te brengen naar de natuur en te verbinden met elkaar. Een plek waar nieuwe vriendschappen ontstaan en vooral groeien. 

Walk In Trust is mijn hart, mijn ziel liggen op die plek. Toen ik de plek kocht was het één grote wildernis met een verkommerde chalet, geen nutsvoorzieningen, niets. 10.000 vierkante meter met een grote vijver, meer niet. Doch ik voelde direct, dit is een bijzondere plek, dit wordt het !

Er is har(t)d gewerkt en staat er een prachtige Mongoolse yurt waar ik healings, workshops, trainingen geef. Er is stromend water en elektriciteit ondertussen. Een plezier om het dagelijks te zien groeien tot een mooie plek.

Er is iets bijzonders op het landje, een bijzondere energie die je tot rust brengt, mocht ik al van veel mensen horen. 

Ik leer van iedereen, ook van jou. Ik kijk er dan ook naar uit je te mogen verwelkomen en luister graag naar het verhaal van jouw leven. 

Walk In Trust

Thuiskomen is de plek binnenin jezelf vinden waar je je nooit alleen voelt en waar alles op zijn plek valt. Mijn hart en ziel; Walk In Trust

Mijn weg & passie

Inca's uit Peru met wie ik sinds 2009 een heel traject heb bewandeld en nog steeds - John Lockley & Sangoma elders Botswana - Chief Thunder - Shihan Danny Daem 8° dan Goshindo

Botswana

Ubuntu - Sangoma elders - Oude sjamanisme ontmoet nieuw sjamanisme

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x