Illuminatie - Zeer krachtige verlichtingstechniek uit de Andes

Illuminatie

Illuminatie betekent zoveel als verlichting.

De illuminatie is een zeer krachtige sjamanistische techniek waarbij zware energie (woocha) wordt verteert naar meer verfijning (migwich). Deze methode komt van de oude Inca’s uit de Andes.

In de sjamanistische tradities van de Inca's spreken ze niet over slechte of goede energie. Zij spreken over zware en lichte energie. Er zijn alleen energieën die licht zijn en het leven steunen en en energieën die zwaar zijn en daardoor niet of moeilijk worden verteerd. 

Deze techniek komt ook terug in het medicijnwiel bij het pad van de slang. 

Dit proces maakt eigenlijk dat die zware energieën bevrijd worden als het ware zodat alles terug vrij kan stromen in je energieveld. Het is heel belangrijk dat energie vrij kan stromen in je lichaam en niet ergens geblokkeerd wordt. Het is heel belangrijk dat je zeker je 1ste chakra vrij is zware energie omdat via deze weg alles afvloeit naar de aarde. Wanneer je 1ste chakra verstopt is kan al het overige niet meer weg. 

Bij de illuminatie werken we dan ook met de onderste 3 chakra's, de aarde chakra's en kijken we welke chakra het meest aangetast is op dat moment.

Alles bestaat uit licht. Volgens de Inca traditie voelen imprints van trauma’s in ons energetisch lichtlichaam aan als dikke stromende opgeslagen energie in of rond een chakra. Het voelt aan als zware energie. Tijdens de illuminatie wordt de zwaar emotioneel beladen energie van de imprint, verder vloeibaar gemaakt tot een heel fijne bijna etherische substantie.

Hierdoor zal die zware energie gaan golven en loslaten. Je lichaam kan gaan schokken, trillen of bibberen, je kunt lijfelijk voelen dat er iets in beweging wordt gebracht. Als dit gebeurt zal de imprint worden uitgewist door de gefocuste aandacht en de adem van de sjamaan.

IlluminatieEr wordt heel sterk gewerkt op de chakra’s en in het auraveld. Eén sessie kan soms al voldoende zijn om tot een maximum resultaat te komen, zoals de slang die in één keer haar huid van zich afschudt. Anderen hebben meerdere sessies nodig en is het zoals het pellen van ui, laag per laag.   

Daarna zal jij door je eigen adem, deze getransformeerde energie uit je lichaam laten verdwijnen via je uitademing. Als de imprints verdwenen zijn uit je lichtlichaam en chakrasysteem, zal je niet langer beïnvloed worden door trauma’s uit je verleden of dat van je voorouders. Je zal meer leven in het NU.

Een illuminatie is steeds op afspraak en duurt meestal een uur, hiermee bedoel ik de illuminatie zelf. Dit kan langer of korter zijn, doch het gemiddelde is een uur. Er wordt altijd wel minstens anderhalf uur voorzien, omwille van het intakegesprek en ook daarna nog. Na de sessie leg ik een dekentje over je en kan je nog eventjes blijven liggen om alles te integreren, hetgeen soms echt nodig is. 

Illuminatie 

Het verlichtingsproces werkt op 3 manieren. In de 1ste plaats verbrandt het het bezinksel dat aan de randen van een chakra kleeft. Deze versterkt je immuniteitsreactie. In de 2de plaats verbrandt het de giftige energie rond de jouw opgelopen trauma's of wonden. Dit is de brandstof die een spoort gebruikt om zich te uiten. En ten 3de schroeit het de sporen in het lichtend energieveld schoon. 

Op deze manier ga je terug naar de wortel van je probleem. We kunnen aan onze problemen werken zoveel we willen zolang je de wortel niet hebt, blijft het terugkomen. Denk maar aan onkruid dat telkens blijft terugkomen en terugkomen, tot je de wortel van het onkruid te pakken hebt. 

illuminatieBijdrage 60 euro, je dient ook één steen mee te brengen. Een willekeurige steen die je zoekt in de natuur of die je thuis hebt liggen, zolang je er maar een binding mee voelt. 

 Mijn eigen ervaring met de illuminatie (Maart 2009) : “Ik voelde mijn lichaam amper nog, alles leek uit licht te bestaan, ook de stenen op mijn lichaam voelde ik niet meer. Tijdens de healing kreeg ik een helder inzicht in mijn gekozen thema en de antwoorden waarnaar ik op zoek was. Bij de afsluiting van de healing leek het alsof een lichtbel binnen in mijn lichaam openging, deze energie deinde zich uit over heel mijn lichaam. Dit was een ervaring die ik éénmalig meemaakte en nooit meer zal vergeten.” 

Indien je nog bijkomende vragen hebt, mag je me altijd een mailtje sturen of bellen. De sessie's worden zowel in Hechtel-Eksel gegeven als in Hemiksem. 

Meerdaagse sjamanisme - See with your heart

In de meerdaagse sjamanisme gaan we ons verbinden met het vuur, water, trance, drum, rituelen, voorouders, altaren, ... Het doel is om de uiterlijke wereld achter ons te laten en ons te verbinden met de innerlijke wereld waarin we andere realtiteiten betreden.

Basiscursus Sjamanisme - Werken met trance en axis mundi

In de basiscursus sjamanisme leer je de grondbeginselen van sjamanisme. Deze workshop is een perfecte springplank om voor jezelf na te gaan ofdat sjamanisme iets voor jou is. Je krijgt een naslagwerk werk mee zodat je daarna rustig het geleerde nog eens kan doornemen. Iedere deelnemer ontvangt ook één inwijding.

Medicijnwiel - Het medicijnwiel volgens de sjamanen

Het medicijnwiel omvat 4 weekenden gedurende één jaar. Het medicijnwiel bestaat uit het pad van de slang, jaguar, kolibrie en condor. Het is een pad van transformatie waarbij ik mensen zie ontpoppen van rups naar vlinder. Je wordt ondergedompeld in de oude Inca traditie uit de Andes.

Pampamesayok - Belgisch centrum voor Inca sjamanisme - Walk In Trust

Pampamesayok betekent zoveel als hoeder van de aarde, deze opleiding duurt 3 jaar. In deze opleiding ga je voelen wat het betekent om je hart te openen en de weg van het hart te bewandelen. Je leert werken met de natuur, stenen, je mesa, energieën, je wordt ingewijd in de Pleiaden, Sirius & uil, ....

Lessen van de Inca - Het geheim van de Inca

Lessen van de Inca bevat de oefeningen, inwijdingen zoals Juan Victor Nunez del Prado heeft geleerd van zijn meesters, de Inca's, de bewakers van de kennis van de Inca's. Op het moment dat de westerse cultuur op zijn hoogtepunt is, duikt de Incatraditie op. Precies zoals voorspeld in hun profetie.

Zweethut - Kruip in de buik van Moeder Aarde

Een zweethut gaat over meer dan alleen maar zweten, het zijn zuiveringsrituelen die voor een breed scala aan doeleinden worden gebruikt, afhankelijk van de cultuur en de gelegenheid. De meeste ceremonies die vandaag worden beoefend zijn om geest, lichaam en ziel te zuiveren.

Soul retrieval - Terughalen van verloren zielsdelen

Het meest waardevolle dat een mens bezit is zijn ziel. Wie ben je als je je ziel kwijt bent ? Je innerlijk onderzoeken en de rijkdom van je eigen ziel leren kennen kan een zeer waardevolle groei-ervaring zijn voor bijna iedereen. Iedereen maakt wel eens iets traumatisch mee waardoor stukjes ziel als het ware afsplitsen.

Ceremonie - Jouw intenties gedragen door ceremonie

De kracht van ceremonies gaan verder dan het gewone denken. Ze werken voorbij de tastbare wereld en zien disharmonische energetische patronen die weer in balans moeten worden gebracht om de gezondheid van mensen en van de planeet te verbeteren.

Kristal Mesa - Bouw je eigen kristal mesa & leer werken met hun energie

Voor het maken van de kristal mesa heb je 7 kristallen nodig. Tijdens de workshop ga je je verbinden met de kristallen en iedere kristal wordt verbonden met een ster, plek of chakra in je lichaam. Indien je wenst kan je de kristal mesa verder delen met anderen na een integratie van één jaar.

Pachakuti mesa - Werken met de natuur en de onzichtbare wereld

Pachakuti mesa - In deze training bouw jij je eigen altaar, een mesa waarbij we werken met de natuur en de 5 elementen. Pachakuti betekent wereldomkering en verwijst naar de tijd van transformatie waarin we nu leven. Deze traditie, in al zijn rijkdom, is een evoluerende praktijk van innerlijke en uiterlijke activiteiten die het evenwicht en de harmonie in onze relaties met Al Dat Is herstellen.

Chumpi stenen - Mayu Cosmic river

De chumpi stenen bieden ons iets dat we echt nodig hebben op dit moment in de menselijke geschiedenis wanneer we ons zo gescheiden voelen van de natuurlijke wereld en van elkaar; ze helpen ons vertrouwen op te bouwen. Je kunt ervaren dat je met ongeziene krachten samenwerkt.

Chumpi healing - Healing stones from the Andes

Chumpi healing - De chumpi healing is een ceremonie waarbij gewerkt wordt met 7 healing stones, deze stenen hebben een speciale specificatie omdat elk een andere kracht heeft en verbonden is met een heilige speciale Apu (berggeesten) op het moment van de healing waar de sjamaan mee zal werken.

Vuurloop - Kom tot jouw potentieel - Vuur is een grote leraar

Vuurlopen leert ons een diepgaande les over de kracht van de geest en het effect dat onze gedachten en overtuigingen hebben op onze ervaring van de realiteit. Het laat ons zien hoe groot het menselijke potentieel is. En vooral, het helpt ons om de energie van angst te overstijgen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x