Chumpi stenen

Chumpi stenen 

Chumpi stenen zijn mystieke sleutels dewelke de geheimen van de Inca's bevatten. De Inca's zijn de meesters van de levende energie.  

"Chumpi" is een Quechua woord dat "riem" betekent. Dit verwijst naar de stenen die gebruikt worden om het 'The Bands of Power' ceremonie te beheren. Beter gekend als de banden van de kracht bij de rituelen van de Munay-Ki. De Bands of Power zijn beschermende ringen of gebieden van energie die een persoon omringen. Ze zijn elk gekoppeld aan een energiecentrum en handelen om het energieveld van een persoon te verzegelen en schadelijke energieën af te sluiten die normaal gesproken hun weg door onze natuurlijke energetische verdediging zullen vinden.

Het woord "Apu" is het Quechua woord voor "berg" en verwijst naar de Heilige Bergen uit het Andesgebergte. Elke steen is verbonden met een heilige berg en draagt de energie van die berg mee. Wanneer de chumpi stone op een persoon wordt geplaatst, kunnen we ook de energie van de bergen wakker maken, waardoor een persoon de kracht van deze berg kan verankeren in zichzelf. Ze kunnen dan in zichzelf zitten "zoals een berg zit" ... stevig, sterk en zelfgemachtigd.

De gerelateerde bergen zijn : Apu Sacsayhuaman, Apu Salcantay, Apu Ausangate, Apu Pachatusan, Apu Senccapicol, Apu Machupicchu and Apu Chicon.


chumpi stenen

Chumpi stenen gemaakt van amethist. Set van 7 stenen in een zakje. Prijs 180 euro (exclusief verzending). Vermeld set 1 amethist.

chumpi stenen

Chumpi stenen gemaakt van amethist. Set van 7 stenen in een zakje. Prijs 180 euro (exclusief verzending). Vermeld set 2 amethist.

chumpi stenen Kristal chumpi stenen. Set van 7 stenen in een zakje. Prijs 180 euro (exclusief verzending). Vermeld set kristal chumpi.

chumpi stenen

Alabaster chumpi stenen, dit is een set van 12 stenen. Prijs 220 euro (exclusief verzending). Vermeld alabaster 12 chumpi stenen.

chumpi stenen


Alabaster chumpi stenen, dit is een set van 7 stenen. Prijs 150 euro (exclusief verzending). Vermeld alabaster 7 chumpi stenen.


chumpi stenen

Meteoriet chumpi stenen, dit is een set van 7 stenen. Prijs 180 euro (exclusief verzending). Vermeld meteoriet 7 chumpi stenen.


chumpi stenen

Sodaliet chumpi stenen, dit is een set van 7 stenen. Prijs 180 euro (exclusief verzending). Vermeld sodaliet 7 chumpi stenen.

Jade chumpi stenen, dit is een set van 7 stenen. Prijs 180 euro (exclusief verzending). Vermeld sodaliet 7 chumpi stenen. (verkocht)


Obsidiaan chump stenen, dit is een set van 7 stenen. Prijs 180 euro (exclusief verzending). Vermeld obsidiaan 7 chumpi stenen.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x