Kristal Mesa - Bouw je eigen kristal mesa & leer werken met hun energie

Kristal mesa

Ik heb de kristal mesa gemaakt en ontvangen vanuit de eerste lijn van de Q’eros zelf.

Benodigdheden : een stevig doek om je kristallen in te bewaren en 7 kristallen. Ik heb meestal wel kristal chumpi stenen of amethist chumpi stenen in voorraad. Deze kan je gebruiken als set om je mesa mee te maken. Je kan me altijd vrijblijvend bevragen. Dit is echter niet noodzakelijk, je kan ook op zoek gaan naar 7 willekeurige kristallen.

Vraag prijs en info

Bijdrage voor de workshop is 125 euro.

De Inca priesters werkten met de kristal mesa om duidelijkheid te brengen. De Inca priesters reisden naar de kristallen tunnels om zich te verbinden met de verschillende sterrenstelsels. Kristallen zijn verbonden met sterren, galaxies en vuurelementen.

De kristal mesa is verbonden met het zuiderkruis, Llut, Cruz in Quechua.  Vroeger was deze ster zichtbaar op het noordelijk halfrond, tot door de draaiing van de aarde rond haar as, het zuiderkruis enkel nog maar zichtbaar was onder de evenaar.

Voor je kan werken met de kristal mesa, dien je de inwijding te ontvangen.  Wanneer mensen niet meer gegrond zijn of balans nodig hebben, werk je met de kristal mesa.

De mesa zal je tevens verbinden met je sterrenvoorouders. De vibraties die met deze sterren verbonden zijn, zijn zacht voor je lichaam om je terug innerlijke rust te brengen.

Ze werken door tot in je biomagnetisch veld en herstellen het evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Je derde oog kan zich verder ontwikkelen om je inzichten te geven. 

De mesa van vb het medicijnwiel is om te werken met mensen die zware energie bijhebben of een soul retrieval nodig hebben.

kristal mesa

Kristallen hebben bepaalde eigenschappen om negatieve energie om te buigen naar positieve energie. Het werkt als ondersteuning om zowel energie als gedachten te versterken.  Het kan gedachten transformeren in geluid door middel van vibratie. Het vergemakkelijkt ook je spreken en ontvangen van informatie.

Tijdens de workshop ga jezelf aanvoelen welke kristal met welke ster verbonden en tevens chakra verbonden is. Het voeden, wakker maken van de kristallen gebeurt met bloemen en witte wijn. 

Meerdaagse sjamanisme - See with your heart

In de meerdaagse sjamanisme gaan we ons verbinden met het vuur, water, trance, drum, rituelen, voorouders, altaren, ... Het doel is om de uiterlijke wereld achter ons te laten en ons te verbinden met de innerlijke wereld waarin we andere realtiteiten betreden.

Basiscursus Sjamanisme - Werken met trance en axis mundi

In de basiscursus sjamanisme leer je de grondbeginselen van sjamanisme. Deze workshop is een perfecte springplank om voor jezelf na te gaan of sjamanisme iets voor jou is. Een sjamaan staat met één voet in deze wereld en de andere voet in de andere wereld. Hij verbindt het onzichtbare met het zichtbare.

Medicijnwiel - Het medicijnwiel volgens de sjamanen

Het medicijnwiel omvat 4 weekenden gedurende één jaar. Het medicijnwiel bestaat uit het pad van de slang, jaguar, kolibrie en condor. Het is een pad van transformatie waarbij ik mensen zie ontpoppen van rups naar vlinder. Je wordt ondergedompeld in de oude Inca traditie uit de Andes.

Pampamesayok - Belgisch centrum voor Inca sjamanisme - Walk In Trust

Pampamesayok betekent zoveel als hoeder van de aarde, deze opleiding duurt 3 jaar. In deze opleiding ga je voelen wat het betekent om je hart te openen en de weg van het hart te bewandelen. Je leert werken met de natuur, stenen, je mesa, energieën, je wordt ingewijd in de Pleiaden, Sirius & uil, ....

Lessen van de Inca - Het geheim van de Inca

Lessen van de Inca bevat de oefeningen, inwijdingen zoals Juan Victor Nunez del Prado heeft geleerd van zijn meesters, de Inca's, de bewakers van de kennis van de Inca's. Op het moment dat de westerse cultuur op zijn hoogtepunt is, duikt de Incatraditie op. Precies zoals voorspeld in hun profetie.

Zweethut - Kruip in de buik van Moeder Aarde

Een zweethut gaat over meer dan alleen maar zweten, het zijn zuiveringsrituelen die voor een breed scala aan doeleinden worden gebruikt, afhankelijk van de cultuur en de gelegenheid. De meeste ceremonies die vandaag worden beoefend zijn om geest, lichaam en ziel te zuiveren.

Illuminatie - Zeer krachtige verlichtingstechniek uit de Andes

Bij een illuminatie gaan we de zware imprints die in je lichtveld zit ombuigen naar verfijning. Wat we niet verwerken zet zich vast in je aura waardoor er zware energie ontstaat. Door te werken met gerichte aandacht, ademhaling, drum, ontstaan er golven van licht die deze zware energie losmaken.

Soul retrieval - Terughalen van verloren zielsdelen

Het meest waardevolle dat een mens bezit is zijn ziel. Wie ben je als je je ziel kwijt bent ? Je innerlijk onderzoeken en de rijkdom van je eigen ziel leren kennen kan een zeer waardevolle groei-ervaring zijn voor bijna iedereen. Iedereen maakt wel eens iets traumatisch mee waardoor stukjes ziel als het ware afsplitsen.

Ceremonie - Jouw intenties gedragen door ceremonie

De kracht van ceremonies gaan verder dan het gewone denken. Ze werken voorbij de tastbare wereld en zien disharmonische energetische patronen die weer in balans moeten worden gebracht om de gezondheid van mensen en van de planeet te verbeteren.

Pachakuti mesa - Werken met de natuur en de onzichtbare wereld

Pachakuti mesa - In deze training bouw jij je eigen altaar, een mesa waarbij we werken met de natuur en de 5 elementen. Pachakuti betekent wereldomkering en verwijst naar de tijd van transformatie waarin we nu leven. Deze traditie, in al zijn rijkdom, is een evoluerende praktijk van innerlijke en uiterlijke activiteiten die het evenwicht en de harmonie in onze relaties met Al Dat Is herstellen.

Chumpi stenen - Mayu Cosmic river

De chumpi stenen bieden ons iets dat we echt nodig hebben op dit moment in de menselijke geschiedenis wanneer we ons zo gescheiden voelen van de natuurlijke wereld en van elkaar; ze helpen ons vertrouwen op te bouwen. Je kunt ervaren dat je met ongeziene krachten samenwerkt.

Chumpi healing - Healing stones from the Andes

Chumpi healing - De chumpi healing is een ceremonie waarbij gewerkt wordt met 7 healing stones, deze stenen hebben een speciale specificatie omdat elk een andere kracht heeft en verbonden is met een heilige speciale Apu (berggeesten) op het moment van de healing waar de sjamaan mee zal werken.

Vuurloop - Kom tot jouw potentieel - Vuur is een grote leraar

Vuurlopen leert ons een diepgaande les over de kracht van de geest en het effect dat onze gedachten en overtuigingen hebben op onze ervaring van de realiteit. Het laat ons zien hoe groot het menselijke potentieel is. En vooral, het helpt ons om de energie van angst te overstijgen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x