Chumpi stenen - Mayu Cosmic river

Chumpi stenen 

Chumpi stenen (soms genoemd Apu Stones) zijn genezende stenen uit de Peruaanse Andes. Deze stenen worden gebruikt voor het schoonmaken van de energiecentra, het beschermende werk en het grondwerk.

Deze workshop gaat over de Selesictic cosmic river

Tijdens de workshop wordt je verbonden met iedere chumpi en wat deze met je doet. Je gaat voelen hoe iedere chumpi op je inwerkt en op het laatste ontvang je de chumpi inwijding. Bijdrage voor de workshop is 125 euro, schrijf tijdig in want de plaatsen zijn beperkt.

Mayu betekent zoveel als melkweg. De Inca's hebben een zeer brede kennis over de melkweg en het heelal. Voor hen zijn chumpi stenen een bron van energie en zijn ze verbonden met bergen en tevens ook met archetypes. 

Ik heb meestal wel verschillende chumpi stenen in voorraad, oa apu, meteoriet,  amethist, kristallen, ..... vraag er gerust vrijblijvend naar.

chumpi stenen

Chumpi stenen zijn mystieke sleutels dewelke de geheimen van de Inca's bevatten. De Inca's zijn de meesters van de levende energie.  

"Chumpi" is een Quechua woord dat "riem" betekent. Dit verwijst naar de stenen die gebruikt worden om het 'The Bands of Power' ceremonie te beheren. Beter gekend als de banden van de kracht bij de rituelen van de Munay-Ki. De Bands of Power zijn beschermende ringen of gebieden van energie die een persoon omringen. Ze zijn elk gekoppeld aan een energiecentrum en handelen om het energieveld van een persoon te verzegelen en schadelijke energieën af te sluiten die normaal gesproken hun weg door onze natuurlijke energetische verdediging zullen vinden.

Het woord "Apu" is het Quechua woord voor "berg" en verwijst naar de Heilige Bergen uit het Andesgebergte. Elke steen is verbonden met een heilige berg en draagt de energie van die berg mee. Wanneer de chumpi stone op een persoon wordt geplaatst, kunnen we ook de energie van de bergen wakker maken, waardoor een persoon de kracht van deze berg kan verankeren in zichzelf. Ze kunnen dan in zichzelf zitten "zoals een berg zit" ... stevig, sterk en zelfgemachtigd.

De gerelateerde bergen zijn : Apu Sacsayhuaman, Apu Salcantay, Apu Ausangate, Apu Pachatusan, Apu Senccapicol, Apu Machupicchu and Apu Chicon.

Bergen zijn de reuzen van de aarde, ze zitten met hun wortels diep in de grond en hun kruin wijst naar de kosmos. Wees als de berg en kom in je kracht.

De chumpi stenen worden ook gebruikt om de energiecentra van een persoon te openen, te ontruimen en te bemachtigen. Net zoals ons fysieke lichaam verschillende organen heeft die verschillende levensfuncties onderhoudt, heeft ons energieke lichaam energiecentra (ook chakra's genoemd) die ook verschillende levensfuncties handhaven - maar op een energiek niveau. Soms zijn deze energiecentra geblokkeerd, gesloten of verzwakt. De chumpi stenen kunnen ook verdichte energie opentrekken om hun stroom terug te laten vloeien.

Ik heb verschillende chumpi stenen in voorraad, oa apu, meteoriet,  amethist, kristallen, Machu Picchu, regenboog chumpi's, ....

De stenen komen uit de streek van de Heilige vallei van het Andesgebergte in Peru. Ze zijn met hand gemaakt zoals je kan zien in onderstaande video.

Veel chumpi stenen hebben op elke punt 3 ringen, dewelke de 3 werelden symboliseert. De onder- (uhupacha), midden- (kaypacha) en bovenwereld (hanaqpacha). Alle wijsheid die is opgedaan bij het gebruik van chumpi stenen hebben het potentieel om van toepassing te zijn om de verborgen rijken en ons verleden, het heden en de toekomst van visioenen en dromen te betreden.

We kunnen de chumpi stenen bekijken als stenen die een portaal openen naar een grotere realiteit.

De chumpi stenen zijn het tastbare symbool van die portalen, en aangezien we fysieke wezens zijn die zo volledig vertrouwen op wat we hebben geleerd onze 5 basiszintuigen te noemen, hebben we objecten nodig die ons kunnen vasthouden om ons bewustzijn te focussen. De chumpi stenen kunnen een essentiële rol spelen bij het concentreren van de aandacht en het vergemakkelijken van genezing.

ShopContact opnemen

Meerdaagse sjamanisme - See with your heart

In de meerdaagse sjamanisme gaan we ons verbinden met het vuur, water, trance, drum, rituelen, voorouders, altaren, ... Het doel is om de uiterlijke wereld achter ons te laten en ons te verbinden met de innerlijke wereld waarin we andere realtiteiten betreden.

Basiscursus Sjamanisme - Werken met trance en axis mundi

In de basiscursus sjamanisme leer je de grondbeginselen van sjamanisme. Deze workshop is een perfecte springplank om voor jezelf na te gaan of sjamanisme iets voor jou is. Een sjamaan staat met één voet in deze wereld en de andere voet in de andere wereld. Hij verbindt het onzichtbare met het zichtbare.

Medicijnwiel - Het medicijnwiel volgens de sjamanen

Het medicijnwiel omvat 4 weekenden gedurende één jaar. Het medicijnwiel bestaat uit het pad van de slang, jaguar, kolibrie en condor. Het is een pad van transformatie waarbij ik mensen zie ontpoppen van rups naar vlinder. Je wordt ondergedompeld in de oude Inca traditie uit de Andes.

Pampamesayok - Belgisch centrum voor Inca sjamanisme - Walk In Trust

Pampamesayok betekent zoveel als hoeder van de aarde, deze opleiding duurt 3 jaar. In deze opleiding ga je voelen wat het betekent om je hart te openen en de weg van het hart te bewandelen. Je leert werken met de natuur, stenen, je mesa, energieën, je wordt ingewijd in de Pleiaden, Sirius & uil, ....

Lessen van de Inca - Het geheim van de Inca

Lessen van de Inca bevat de oefeningen, inwijdingen zoals Juan Victor Nunez del Prado heeft geleerd van zijn meesters, de Inca's, de bewakers van de kennis van de Inca's. Op het moment dat de westerse cultuur op zijn hoogtepunt is, duikt de Incatraditie op. Precies zoals voorspeld in hun profetie.

Zweethut - Kruip in de buik van Moeder Aarde

Een zweethut gaat over meer dan alleen maar zweten, het zijn zuiveringsrituelen die voor een breed scala aan doeleinden worden gebruikt, afhankelijk van de cultuur en de gelegenheid. De meeste ceremonies die vandaag worden beoefend zijn om geest, lichaam en ziel te zuiveren.

Illuminatie - Zeer krachtige verlichtingstechniek uit de Andes

Bij een illuminatie gaan we de zware imprints die in je lichtveld zit ombuigen naar verfijning. Wat we niet verwerken zet zich vast in je aura waardoor er zware energie ontstaat. Door te werken met gerichte aandacht, ademhaling, drum, ontstaan er golven van licht die deze zware energie losmaken.

Soul retrieval - Terughalen van verloren zielsdelen

Het meest waardevolle dat een mens bezit is zijn ziel. Wie ben je als je je ziel kwijt bent ? Je innerlijk onderzoeken en de rijkdom van je eigen ziel leren kennen kan een zeer waardevolle groei-ervaring zijn voor bijna iedereen. Iedereen maakt wel eens iets traumatisch mee waardoor stukjes ziel als het ware afsplitsen.

Ceremonie - Jouw intenties gedragen door ceremonie

De kracht van ceremonies gaan verder dan het gewone denken. Ze werken voorbij de tastbare wereld en zien disharmonische energetische patronen die weer in balans moeten worden gebracht om de gezondheid van mensen en van de planeet te verbeteren.

Kristal Mesa - Bouw je eigen kristal mesa & leer werken met hun energie

Voor het maken van de kristal mesa heb je 7 kristallen nodig. Tijdens de workshop ga je je verbinden met de kristallen en iedere kristal wordt verbonden met een ster, plek of chakra in je lichaam. Indien je wenst kan je de kristal mesa verder delen met anderen na een integratie van één jaar.

Pachakuti mesa - Werken met de natuur en de onzichtbare wereld

Pachakuti mesa - In deze training bouw jij je eigen altaar, een mesa waarbij we werken met de natuur en de 5 elementen. Pachakuti betekent wereldomkering en verwijst naar de tijd van transformatie waarin we nu leven. Deze traditie, in al zijn rijkdom, is een evoluerende praktijk van innerlijke en uiterlijke activiteiten die het evenwicht en de harmonie in onze relaties met Al Dat Is herstellen.

Chumpi healing - Healing stones from the Andes

Chumpi healing - De chumpi healing is een ceremonie waarbij gewerkt wordt met 7 healing stones, deze stenen hebben een speciale specificatie omdat elk een andere kracht heeft en verbonden is met een heilige speciale Apu (berggeesten) op het moment van de healing waar de sjamaan mee zal werken.

Vuurloop - Kom tot jouw potentieel - Vuur is een grote leraar

Vuurlopen leert ons een diepgaande les over de kracht van de geest en het effect dat onze gedachten en overtuigingen hebben op onze ervaring van de realiteit. Het laat ons zien hoe groot het menselijke potentieel is. En vooral, het helpt ons om de energie van angst te overstijgen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x