Inwijdingen

Portal to another world

Munay-Ki - 9 inwijdingen uit de Andes gebracht door Alberto Villoldo

De rites zijn energieke transmissies die de wonden uit je verleden zullen helen, de genetische en karmische programma’s of overtuigingen die je hebt geërfd van je voorouders. De rites gaan je DNA herprogrammeren zodat je anders heelt, anders leeft en anders sterft.

Nusta Karpay - 7 krachtige vrouwelijke inwijdingen

Je ontvangt 7 rites die overeenkomen met je chakra’s, hierdoor worden ze geheeld of geëerd. De nusta’s zijn zoet en zacht, doch zeer krachtig ! De energie van de nusta karpay is lang begraven geweest in de buik van moeder aarde. Deze werden ons ter beschikking gesteld door de Inca sjamanen.

Blossoming - Flowering van de Nusta Karpay

De blossoming kan je enkel ontvangen nadat je de 7 rites van de Nusta Karpay hebt gekregen. Het is een soort bloesem die de Nusta's nog verder doen indalen.

Hatun Karpay - De 3 Grote inwijdingen uit de Andes - Q'ero sjamanen

De grote 3 inwijdingen uit de Andes. Munay Karpay is de 1ste inwijding in de Hatun Karpay en betekent liefde. Dit omdat je het pad begint te bewandelen vanuit liefde. Liefde activeert en opent het hart. Na een half jaar kan je de volgende inwijding ontvangen.

Mosoq Karpay - Bloesem van de Hatun Karpay

Als je alle 3 inwijdingen van de Hatun Karpay ontvangen hebt kan je jaarlijks de Mosoq Karpay ontvangen indien je wenst. Het is een zeer mooie blossoming dewelke zeker haar doel niet mist. Je verbindt de 3 krachtplekken met elkaar in je fysieke lichaam.

Pleiaden - Qoto Kuna Karpay - 7 zusters

Pleiaden - Qoto Kuna Karpay - De Q'eros geloven dat wij mensen van de sterren komen, dat we deel uitmaken van de prachtige energie van het universum. Deze inwijding versterkt onze bestemming in deze wereld en geeft ons de kracht en de grond om ernaar te leven en brengen we het licht terug in onze ziel.

Ama Deus - Dit systeem is puur gebleven zonder inmenging van het westen

Ama Deus - De Guarani Sjamaan gelooft dat liefde de genezende kracht is en de sjamaan gewoon het kanaal is voor deze energie, welke uit een onuitputtelijke bron komt. Omdat zij altijd in direct contact met de natuur leven, is het begrijpelijk dat de omgeving hun spiritualiteit beïnvloed en zodoende een eenvoudig en efficiënt genezingssysteem heeft ontwikkelt.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x