Vuurloop - Kom tot jouw potentieel - Vuur is een grote leraar

Vuurloop

Het nut van een vuurloop

Vuurlopen leert ons een diepgaande les over de kracht van de geest en het effect dat onze gedachten en overtuigingen hebben op onze ervaring van de realiteit. Het laat ons zien hoe groot het menselijke potentieel is. En vooral, het helpt ons om de energie van angst te overstijgen.

Gedurende duizenden jaren hebben culturen over de hele wereld het oude ritueel van vuurlopen beoefend. Voor degenen onder jullie die sterk verbonden zijn met vuur, voor diegenen onder jullie die bang zijn voor vuur en geïntrigeerd zijn met hun vermogen om te transformeren, is een vuurloop een aanrader.

Laat je angsten los, je persoonlijke obstakels, je beperkingen en alles wat je niet meer dient. Laat je nieuwsgierigheid het overnemen, ontmoet het vuur en vier jouw triomf.

Wanneer je naar de stem van je ziel luistert en actie onderneemt, worden alle dingen mogelijk. Het vuur zal je begeleiden naar het potentieel dat in jou leeft.

Vuur geeft maar neemt ook, vuur twijfelt nooit ! Vuur laat je krachtige beslissingen nemen waar je dan ook volledig achter staat.

Al eeuwenlang hebben de mensen zich in het midden van het vuur verzameld. In onze cultuur heeft het helende element van vuur een stuk zijn betekenis verloren. Vuurlopen brengt ons terug samen in de cirkel van verbondenheid, ondersteuning naar elkaar vanuit een collectief gevoel. Samen kunnen we zoveel meer.

vuurlopenAls je over het vuur loopt zonder jezelf te verbranden, openen zich veel andere mogelijkheden. Fysieke en emotionele belemmeringen kunnen wegvallen. Wanneer je je overtuigingen onderzoekt die ongewenste patronen creëren, kan je deze overtuigingen vervangen en je leven veranderen. Als je de kunst uitoefent om je eigen realiteit te creëren, groei je als mens.  

Klaar om te verkennen wat op je wacht buiten je comfortzone ? De vuurloop is voor iedereen die interesse heeft toegankelijk. Zowel als deelnemer of als waarnemer ben je welkom. Indien er in de agenda geen datum staat voor een vuurloop, mag je me altijd contacteren.

Ook bedrijven voor teambuildings kunnen terecht bij Walk In Trust om over hete kolen te lopen. Het zal je als team versterken en de teamspirit onder de collega's een boost geven.

Je kan zowel opteren voor deze teambuilding op verplaatsing als in Limburg te Hechtel-Eksel. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Prijs per persoon 50 euro.

Meerdaagse sjamanisme - See with your heart

In de meerdaagse sjamanisme gaan we ons verbinden met het vuur, water, trance, drum, rituelen, voorouders, altaren, ... Het doel is om de uiterlijke wereld achter ons te laten en ons te verbinden met de innerlijke wereld waarin we andere realtiteiten betreden.

Basiscursus Sjamanisme - Werken met trance en axis mundi

In de basiscursus sjamanisme leer je de grondbeginselen van sjamanisme. Deze workshop is een perfecte springplank om voor jezelf na te gaan of sjamanisme iets voor jou is. Een sjamaan staat met één voet in deze wereld en de andere voet in de andere wereld. Hij verbindt het onzichtbare met het zichtbare.

Medicijnwiel - Het medicijnwiel volgens de sjamanen

Het medicijnwiel omvat 4 weekenden gedurende één jaar. Het medicijnwiel bestaat uit het pad van de slang, jaguar, kolibrie en condor. Het is een pad van transformatie waarbij ik mensen zie ontpoppen van rups naar vlinder. Je wordt ondergedompeld in de oude Inca traditie uit de Andes.

Pampamesayok - Belgisch centrum voor Inca sjamanisme - Walk In Trust

Pampamesayok betekent zoveel als hoeder van de aarde, deze opleiding duurt 3 jaar. In deze opleiding ga je voelen wat het betekent om je hart te openen en de weg van het hart te bewandelen. Je leert werken met de natuur, stenen, je mesa, energieën, je wordt ingewijd in de Pleiaden, Sirius & uil, ....

Lessen van de Inca - Het geheim van de Inca

Lessen van de Inca bevat de oefeningen, inwijdingen zoals Juan Victor Nunez del Prado heeft geleerd van zijn meesters, de Inca's, de bewakers van de kennis van de Inca's. Op het moment dat de westerse cultuur op zijn hoogtepunt is, duikt de Incatraditie op. Precies zoals voorspeld in hun profetie.

Zweethut - Kruip in de buik van Moeder Aarde

Een zweethut gaat over meer dan alleen maar zweten, het zijn zuiveringsrituelen die voor een breed scala aan doeleinden worden gebruikt, afhankelijk van de cultuur en de gelegenheid. De meeste ceremonies die vandaag worden beoefend zijn om geest, lichaam en ziel te zuiveren.

Illuminatie - Zeer krachtige verlichtingstechniek uit de Andes

Bij een illuminatie gaan we de zware imprints die in je lichtveld zit ombuigen naar verfijning. Wat we niet verwerken zet zich vast in je aura waardoor er zware energie ontstaat. Door te werken met gerichte aandacht, ademhaling, drum, ontstaan er golven van licht die deze zware energie losmaken.

Soul retrieval - Terughalen van verloren zielsdelen

Het meest waardevolle dat een mens bezit is zijn ziel. Wie ben je als je je ziel kwijt bent ? Je innerlijk onderzoeken en de rijkdom van je eigen ziel leren kennen kan een zeer waardevolle groei-ervaring zijn voor bijna iedereen. Iedereen maakt wel eens iets traumatisch mee waardoor stukjes ziel als het ware afsplitsen.

Ceremonie - Jouw intenties gedragen door ceremonie

De kracht van ceremonies gaan verder dan het gewone denken. Ze werken voorbij de tastbare wereld en zien disharmonische energetische patronen die weer in balans moeten worden gebracht om de gezondheid van mensen en van de planeet te verbeteren.

Kristal Mesa - Bouw je eigen kristal mesa & leer werken met hun energie

Voor het maken van de kristal mesa heb je 7 kristallen nodig. Tijdens de workshop ga je je verbinden met de kristallen en iedere kristal wordt verbonden met een ster, plek of chakra in je lichaam. Indien je wenst kan je de kristal mesa verder delen met anderen na een integratie van één jaar.

Pachakuti mesa - Werken met de natuur en de onzichtbare wereld

Pachakuti mesa - In deze training bouw jij je eigen altaar, een mesa waarbij we werken met de natuur en de 5 elementen. Pachakuti betekent wereldomkering en verwijst naar de tijd van transformatie waarin we nu leven. Deze traditie, in al zijn rijkdom, is een evoluerende praktijk van innerlijke en uiterlijke activiteiten die het evenwicht en de harmonie in onze relaties met Al Dat Is herstellen.

Chumpi stenen - Mayu Cosmic river

De chumpi stenen bieden ons iets dat we echt nodig hebben op dit moment in de menselijke geschiedenis wanneer we ons zo gescheiden voelen van de natuurlijke wereld en van elkaar; ze helpen ons vertrouwen op te bouwen. Je kunt ervaren dat je met ongeziene krachten samenwerkt.

Chumpi healing - Healing stones from the Andes

Chumpi healing - De chumpi healing is een ceremonie waarbij gewerkt wordt met 7 healing stones, deze stenen hebben een speciale specificatie omdat elk een andere kracht heeft en verbonden is met een heilige speciale Apu (berggeesten) op het moment van de healing waar de sjamaan mee zal werken.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x