IK BEVAL VAN HET HEELAL

Ik beval van het heelal

Een roman gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 

Tessa Smits neemt je mee op reis in verhaal zodat het lijkt dat je het zelf beleeft. 

Het steekt aan om zelf ook in je volle potentieel te stappen en het vuur dat binnenin je leeft te doen oplaaien.

Ik heb zelf enorm genoten van het lezen van dit boek, zoveel herkenbare momenten. Zoveel momenten van dat het leek alsof ik een knipoog uit het universum over me heen kreeg. Zoveel paralellen die ik kon plaatsen in mijn eigen leven. 

Sommige dingen kan je moeilijk verwoorden, dien je te ervaren. Wanneer je het ervaart weet je precies wat er bedoelt wordt.

Het universum werkt voor iedereen op dezelfde manier als je erop durft vertrouwen. De wetten van het universum tellen voor iedereen. 

Ze werken niet enkel voor de happy few zoals vele mensen dikwijls denken. Ik hoor dikwijls mensen ja bij jou werkt dit maar bij mij niet. Mensen vinden zichzelf niet goed genoeg, om hebben te weinig vertrouwen, of denken dat dit enkel maar werkt voor mensen met aanzien of heel veel geluk in het leven.

Je hoeft echt niet beroemd, of speciaal te zijn, ... het universum werkt echt voor iedereen, ook voor jou. 

Het verhaal van Tessa Smits laat zien dat het voor iedereen werkt als je in overgave gaat. 

Zelf mocht ik al dikwijls ervaren dat wanneer ik in overgave ga alles vanzelf stroomt dan wanneer je tracht te sturen. Wat niet wegneemt dat je hier en daar eens niet kan bijsturen maar vertrouw. Ga vooral niet moeien hoe je wilt dat alles geregeld wordt. Laat dit over aan het universum, meestal wordt het dan nog mooier dan je het zelf had kunnen bedenken. Hier spreek ik uit ervaring.

Als je in een restaurant je bestelling aan de ober geeft ga je ook niet achter de ober mee naar de keuken om te dan aan de kok te vertellen hoe deze je eten moet maken. Je geeft je bestelling en wacht geduldig af tot het eten wordt geserveerd. 

Ik kan van harte dit boek aanbevelen.

Ik beval van het heelal

Vanuit Nederland kan je het beste via deze link het boek bestellen : 

Vanuit België kan je het boek afhalen bij mij na afspraak zowel te Hemiksem als Hechtel-Eksel. Verzending is ook mogelijk. Het boek kost 25 euro exclusief verzending. 


ik beval van het heelal


Het boek is geschreven vanuit haar eigen ervaring en waar je ook zelf enkele levenslessen uit kan leren.

Tessa heeft bewust gekozen om haar boek niet te verkopen via de bekende blauwe boekenreus.

Je kan ook alvast eens een kijkje nemen op de website van Tessa Smits : 

Veel leesplezier. 

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x