Mesa doeken

Mesa doeken

Deze mesa doeken, mesa quepe of mastana, worden door de Paqo's gebruikt als een hulpmiddel voor een ceremonie genaamd despacho, Pago a la Pachamama (betalen aan Moeder Aarde). De mesa quepe is essentieel omdat alle items erop staan. De ontwerpen zijn omkeerbaar, deze mesa doeken worden traditioneel  gebruikt als altaarkleding voor iemands "mesa". Ze zijn echter ook heel mooi en uniek voor gebruik in huisdecoratie, tafelkleden of collectie. 

Deze mesa doeken zijn afkomstig uit de Andes van Peru en zijn met de hand geweven door de Q'eros. Geen enkel mesa doek is hetzelfde, omdat ze niet machinaal gemaakt zijn. De afmetingen en prijzen verschillen van doek tot doek. 

Er zijn ook binnendoeken dewelke gebruikt worden om je mesa stenen gescheiden te houden van de andere attributen die je eventueel in je mesa steekt, zoals vb palo santohout, klein flesje florida water, of een pendel, of ...

Omwille van de hoge kosten van verzending en taksen laat ik maar 2x per jaar een zending komen. Heb je iets speciaals in gedachten, laat het me zeker weten, misschien kan ik je wel helpen. Ik heb ook ratels, chumpi stenen (afkomstig uit Machu Picchu en Ausangate), touwen, .... in voorraad. 

Noot : de foto's zijn om een voorbeeld te geven van hoe de doeken eruit zien, mogelijks is de doek niet meer beschikbaar maar wel een variant ervan.
Vraag gerust om foto's door te sturen, geef zeker ook je een gsm nummer, dit is handiger om foto's te sturen.


mesa doeken

mesa doek


mesa doeken
mesa doeken
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x