Eén op één

Soms heb je eventjes nood aan een klankbord, iemand die met je mee wandelt en naar je luistert zonder oordeel.

Of wil je gewoon je verhaal delen zodat je eens kan ventileren in een veilige omgeving. Wanneer je deelt treedt er verlichting op en ben je in de mogelijkheid om andere delen van het verhaal aan te raken die je voorheen niet zag.

Bij Walk In Trust kan je terecht voor een reiki behandeling, een illuminatie, soul retrieval, hypnose, voor een coaching 1 op 1. 

Tevens kan je bij me terecht voor een traject dat we uitwerken op jouw maat, helemaal gericht naar jouw noden en wensen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, ik maak graag tijd voor je.

Ook kan je bij me terecht om iets te vieren met de familie of vrienden. Een cursus, meditatie moment, zweethut of het maken van een drum. Ook hier zijn er talloze mogelijkheden. 


Darkness retreats

Je kan opteren voor een privé darkness retreats van meerdere dagen, geheel op maat gemaakt voor jou of in groep. Tevens heb je ook de mogelijkheid om naast de duisternis dit ook te combineren met volledige stilte zonder afleiding of met begeleiding van meditatie en oefeningen. Doe het licht uit en stap in de schoonheid van de duisternis.

Mbit coaching

mBit coaching leert je om je 3 breinen optimaal te benutten om tot een coherente staat te komen om een hoger niveau van inzicht, bewustzijn en wijsheid te bekomen. Je leert om beter te communiceren met je 3 breinen en het juiste brein te gebruiken. Dat is de essentie van mbraining. Je zou kunnen zeggen dat je hart de koning is, je hoofd is de strategie en je buik zijn de soldaten.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x