Inwijdingen

Portal to another world

Hatun Karpay - De 3 Grote inwijdingen uit de Andes - Q'ero sjamanen

De grote 3 inwijdingen uit de Andes. Munay Karpay is de 1ste inwijding in de Hatun Karpay en betekent liefde. Dit omdat je het pad begint te bewandelen vanuit liefde. Liefde activeert en opent het hart. Na een half jaar kan je de volgende inwijding ontvangen.

Lees meer

Mosoq Karpay

Als je alle 3 inwijdingen van de Hatun Karpay ontvangen hebt kan je jaarlijks de Mosoq Karpay ontvangen indien je wenst. Het is een zeer mooie blossoming dewelke zeker haar doel niet mist. Je verbindt de 3 krachtplekken met elkaar in je fysieke lichaam.

Lees meer

Munay-Ki - 9 inwijdingen uit de Andes gebracht door Alberto Villoldo

De rites zijn energieke transmissies die de wonden uit je verleden zullen helen, de genetische en karmische programma’s of overtuigingen die je hebt geërfd van je voorouders. De rites gaan je DNA herprogrammeren zodat je anders heelt, anders leeft en anders sterft.

Lees meer

Nusta Karpay - 7 krachtige vrouwelijke inwijdingen

Je ontvangt 7 rites die overeenkomen met je chakra’s, hierdoor worden ze geheeld of geëerd. De nusta’s zijn zoet en zacht, doch zeer krachtig ! De energie van de nusta karpay is lang begraven geweest in de buik van moeder aarde. Deze werden ons ter beschikking gesteld door de Inca sjamanen.

Lees meer

Ama Deus - Dit systeem is puur gebleven zonder menging van het westen

Ama Deus - De Guarani Sjamaan gelooft dat liefde de genezende kracht is en de sjamaan gewoon het kanaal is voor deze energie, welke uit een onuitputtelijke bron komt. Omdat zij altijd in direct contact met de natuur leven, is het begrijpelijk dat de omgeving hun spiritualiteit beïnvloed en zodoende een eenvoudig en efficiënt genezingssysteem heeft ontwikkelt.

Lees meer
Inwijdingen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x