Blog

Blog

Slang - Het medicijn van de slang

Slang - Historisch gezien vertegenwoordigen slangen vruchtbaarheid of een creatieve levenskracht. Terwijl slangen door vervelling hun huid vervellen, zijn ze symbolen van wedergeboorte, transformatie, onsterfelijkheid en genezing. In het hindoeïsme is Kundalini een opgerolde slang.

22 september 2020

Lees meer

Alfa training - Je ongekende vermogens ontdekken

Alfa training - De kracht van je brein ontdekken. We zijn als mensen tot veel meer in staat dan we denken of zelfs kunnen vermoeden. Ons brein is een gigantisch sterk en prachtig instrument dat tot veel meer in staat is dan waarvoor we het dagelijks gebruiken.

19 september 2020

Lees meer

Je innerlijke kaart - Hoe kijk je naar het leven ?

Je innerlijke kaart - We weten dat het universum de kaart is van de werkelijkheid die we van binnen hebben. Een werkelijkheid die ons laat zien hoe we in het leven staan. Het is best een uitdaging om in contact te komen met onze eigen interne kaart.

16 september 2020

Lees meer

Medicijnwiel - Het medicijnwiel is een oude kaart dewelke ons leven symboliseert.

Medicijnwiel - Het medicijnwiel volgens de traditie van de Andes. Het is een technologie voor het genezen van onze trauma's en wonden uit het verleden, het afstoten van wat ons niet langer dient.

1 september 2020

Lees meer

De kracht van je intenties - When you change the way you look at things, the things you look at change.

De kracht van je intenties - Beheers de kunst om te krijgen wat je wilt. Gebruik je verbeeldingskracht en fantasie om je wensen en intenties neer te zetten in de materie. Creëer het leven van jouw dromen.

16 augustus 2020

Lees meer

Sand painting - Wat is een sand painting en hoe gebruik je deze ?

Sand painting - Wat is een sand painting en hoe gebruik je deze ? Een sand painting is een open dialoog die je aangaat met de natuur. Een sand painting (zandschildering) kan een krachtig hulpmiddel zijn voor verandering, genezing of om je persoonlijke spirituele reis te illustreren.

3 augustus 2020

Lees meer

Bescherm je energieveld - 10 manieren om je energieveld te beschermen

Bescherm je energieveld - Momenteel leven we in een hectische wereld waarin veel van ons wordt gevraagd. We leven vooral in een snelle wereld, waardoor het niet altijd gemakkelijk is om dicht bij onszelf te blijven. Het gevaar is dat we soms volledig worden opgezogen in een maatschappij waarin we onszelf verliezen.

28 juli 2020

Lees meer

Sjamanisme en de kracht van de sjamanendrum - De transformatieve kracht van drummeditatie

Sjamanisme en de kracht van de sjamanendrum - Door ons over te geven aan het vormveranderende ritme van de trommel, laten we onszelf het etherische rijk van diepe verbeelding binnengaan, waar genezende transformatie vrij kan plaatsvinden.

13 juli 2020

Lees meer

Reiki & Seichem - Universele levensenergie

Reiki & Seichem - Reiki is de levensenergie die door alle levende wezens stroomt. Reiki-beoefenaars begrijpen dat iedereen het vermogen heeft om verbinding te maken met zijn eigen helende energie en deze te gebruiken om de energie in zichzelf te versterken en anderen te helpen.

26 juni 2020

Lees meer

Assemblage punt of verzamelpunt - Hoe kijk je naar de wereld

Assemblage punt of verzamelpunt - Alles wat je denkt of voelt hangt af van de positie van je assemblage punt. Dit is waar en hoe informatie bij je binnen stroomt. Het punt is verbonden met jouw levensenergie en hoe je naar de wereld kijkt.

22 juni 2020

Lees meer

Illuminatie - Illuminatie betekent zoveel als verlichting

Illuminatie - De illuminatie is een zeer krachtige sjamanistische techniek waarbij zware energie (woocha) wordt verteert naar meer verfijning (migwich). Deze methode komt van de oude Inca’s uit de Andes.

19 juni 2020

Lees meer

Soul retrieval - Terughalen van een verloren zielsdeel

Soul retrieval - Terughalen van een verloren zielsdeel. Soul loss treedt meestal op bij traumatische gebeurtenissen. Soul retrieval is een manier om onze levenskracht te herstellen en behouden. Door deze techniek krijgen we onze eigen levenskracht terug.

15 juni 2020

Lees meer

Wat is een mindmap en hoe gebruik je deze ?

Wat is een mindmap en hoe gebruik je deze ? Een mindmap is een grafische manier om ideeën en concepten weer te geven. Het is een hulpmiddel voor visueel denken dat helpt bij het structureren van informatie, waardoor u nieuwe ideeën beter kunt analyseren, begrijpen, synthetiseren, herinneren en genereren.

12 juni 2020

Lees meer

Getallen en hun betekenis

Getallen en hun betekenis - Nummers geven de bouwstenen van het leven weer. Alles kan worden teruggebracht tot wiskundige formules en uitdrukkingen. Nummers zijn universeel en ze verschijnen overal.

11 juni 2020

Lees meer

Maken van een despacho

Maken van een despacho - Een despachoceremonie, in zijn fysieke schoonheid, is een reis naar de ziel van de natuur, en met de hulp van de geestenwereld verkennen we de energetische innerlijke werking en symboliek van elk element dat we gebruiken in het despacho.

10 juni 2020

Lees meer

Gebed heilige ruimte en vuurceremonie

Gebed heilige ruimte en vuurceremonie - Het openen van de windrichtingen gaat gepaard met het aanroepen van de krachten zoals slang, jaguar, kolibrie en condor, waardoor er een gewijde ruimte ontstaat.

7 juni 2020

Lees meer

Het effect van de honderdste aap - We kunnen allemaal een verschil maken

Het effect van de honderdste aap - Dit experiment toont aan dat wanneer voldoende mensen zich bewust van worden van iets dit effect heeft op het collectief bewustzijn. We kunnen allemaal een verschil maken, een verschil dat begint bij onszelf.

2 juni 2020

Lees meer

Het nut van meditatie - Een onderschatte levensvoorwaarde

Het nut van meditatie - Meditatie is een middel om de geest te transformeren en tot rust te brengen. Boeddhistische meditatiepraktijken zijn technieken die concentratie, helderheid, emotionele positiviteit en een rustig zien van de ware aard van dingen aanmoedigen en ontwikkelen

2 juni 2020

Lees meer

Inca sjamanisme - Verbinding tussen hemel en aarde

Inca sjamanisme - Inca sjamanen zijn meesters van de levende energie. Zij weten dat alles uit licht en energie bestaat. Alles heeft bezieling en wij kunnen deze bezieling eraan geven door vanuit een open hart naar de wereld te kijken.

1 juni 2020

Lees meer

Masaru Emoto - Water experiment - Het geheime leven van water

Masaru Emoto - Water experiment - Dr. Masaru Emoto (1943 - 2014) was een Japanse onderzoeker die beweerde dat het menselijk bewustzijn een effect heeft op de moleculaire structuur van water. Een van de water experimenten die hij deed, was om verschillende geschreven woorden op water te plaatsen en het effect op waterkristallen op te merken.

29 mei 2020

Lees meer

Krachtige mantra's - Hoe klanken ondersteunen

Krachtige mantra's - Mantra's zijn de instrumenten van de geest. Ze geven je geest iets om op te focussen. Wanneer je de onderstaande 10 krachtige mantra's achter elkaar blijft zingen, maak je de geest overzichtelijker. De geest hoeft aan niets anders te denken dan zich te concentreren op het zingen.

28 mei 2020

Lees meer

Pad van de sjamaan - Luister naar de wetten van de natuur

Pad van de sjamaan -Sjamanistische mystiek Het is misschien wel de oudste spirituele praktijk ter wereld. Een wereld die niet noodzakelijkerwijs gebaseerd is op geloof in een bepaalde god, maar eerder gebaseerd is op animisme, de overtuiging dat alles leeft en een geest heeft.

27 mei 2020

Lees meer

Cherokee legende van de twee wolven - Yin en Yang

Cherokee legende van de twee wolven - De Cherokee legende van de twee wolven vertelt een verhaal over een doorlopend gevecht tussen twee krachten binnenin onszelf. Het is een conflict tussen onze donkere kant (de zwarte wolf) en onze meer verlichte, nobelere kant (de witte wolf).

13 mei 2020

Lees meer

De kracht van OM - The sound of the Universe

De kracht van OM - AUM is het basisgeluid van het universum. Door het te chanten, erkennen we symbolisch en fysiek onze verbinding met de natuur en alle andere levende wezens. Het chanten van OM heeft veel voordelen die niet in woorden kunnen worden uitgelegd, maar alleen kunnen worden gevoeld en fysiek ervaren.

19 mei 2020

Lees meer

Ubuntu - Humanity towards others

Ubuntu - Where is your humanity ? One can not be human without another human We need each other to become human. I'am because we are. My humanity is bound up to yours, for we can only be human together. (Desmond Tutu)

8 mei 2020

Lees meer

Sjamanisme - Oude Heilige Wijsheid

Sjamanisme - Oude Heilige Wijsheid - De natuur, de aarde schreeuwt ons allen om terug in verbinding te gaan met de wereld rond ons. Om te gaan leven vanuit ons hart en vooral om collectief te verbinden met alles wat leeft. Alles heeft bezieling en bestaat uit energie.

6 mei 2020

Lees meer
Blog

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x