WALK IN TRUST COMMUNITY

Walk In Trust community

Het idee, de wens was er al lang om met een groep mensen regelmatig samen te komen om een united field of love te maken. Een verenigd veld van liefde.

De mensen die reeds deelnamen aan het kwantum weekend stelde me de vraag of er een mogelijkheid was om regelmatig samen te komen en samen te mediteren.

In groep stimuleert en maakt dat je gemotiveerder bent om naar je doel toe te werken. Het is gemakkelijk om een weekend les te volgen en het geleerde toe te passen wanneer je nog in die energie zit. Na verloop van tijd verdwijnt die energie en herval je weer in je patroon van geen tijd, of geen zin, ik doe het morgen wel. En morgen wordt weer morgen en weer morgen.

De feedback die ik veel kreeg van de mensen die deelnamen aan het kwantum weekend was dat ze voelde dat er echt wel iets gebeurde met hen. Dat door heel het weekend de meditaties te doen waarbij we contact maken met het kwantumveld ze voelden dat als ze een regelmaat zouden vinden, het gemakkelijker zou zijn om het geleerde toe te passen.

Van hieruit heb ik de Walk In Trust community opgericht, waarbij ik om de 2 maanden een kwantum avond organiseer (doorgaans zal dit op vrij- of zaterdagavond zijn). De avond duurt ongeveer 2,5 uur, de bijdrage hiervoor is 25 euro. We mediteren samen, delen ervaringen en er is de mogelijkheid om vragen te stellen. Het geleerde tijdens de weekenden wordt verder onder de loep genomen.

De avonden zijn ook open voor mensen die eens willen proeven van het kwantumveld. 

Tevens zal er om de 2 weken een moment zijn waarbij de deelnemers van thuis uit ook een moment nemen om een united field of love, een verenigd veld van liefde te maken en waarbij we dan mensen die het hard nodig hebben in dit veld plaatsen. Dit is kosteloos, je kan jezelf hiervoor opgeven zowel om mee deel uit te maken van de community of om heling te ontvangen. Je kan dan van thuis uit je mee verbinden met de anderen mensen of je vraagt om heling, liefde te ontvangen. 

walk in trust community

Wanneer je je aanmeldt voor de Walk In Trust community (kosteloos), ontvang je telkens een mail wanneer we ons van thuis uit verbinden en kan je jezelf aanmelden op de lijst als je heling wenst te ontvangen van de deelnemers. 

Vermeld wel duidelijk dat je je wenst aan te sluiten bij de Walk In Trust community zodat ik je mee op de lijst kan zetten. 

Ook wordt je op de hoogte gehouden wanneer er fysiek kwantum avonden zijn. De eerste kwantum avond is op vrijdagavond 12 januari 2024 om 19 uur tot 21u30. 

Walk In Trust community

Los van het gegeven dat meditatie goed is voor jezelf, heeft het ook een grote invloed op het collectieve. Wanneer jij als mens verandert en jezelf beter voelt, ga je ook anders omgaan met je medemensen. 

Men zegt altijd bidden verandert de wereld niet. Nee, dat klopt. Maar bidden of mediteren verandert jou en jij verandert de wereld. 

Het is zeker geen luxe om in deze stressvolle maatschappij af en toe eens de pauze knop in te duwen om samen te komen met gelijkgestemden. 

Je merkt, je voelt gewoon hoe de energie rustig wordt in de Yurt als we met een groep gezamenlijk in stilte gaan en ons verbinden met het kwantumveld. 

Het is trouwens ook wetenschappelijk al bewezen dat er plaatsen zijn in de wereld waar de criminaliteit daalde nadat een groep mensen regelmatig samen kwamen om te mediteren. 

Laten we een oceaan van Liefde van maken, zoals een golf die een andere golf in beweging brengt.

walk in trust community


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x