Munay-Ki - 9 inwijdingen uit de Andes gebracht door Alberto Villoldo

Munay-Ki

De profetieën van het oude Amerika spreken over deze tijd als een periode van grote ommekeer, van een grote transformatie. We bevinden ons momenteel in een periode waarin we een groot verschil in de wereld kunnen maken. Ze voorspellen een nieuwe mens op de planeet – een persoon van wijsheid en kracht die vrij leeft van angst en in zijn eeuwige natuur blijft.

Toen de Munay-Ki-riten werden geschonken aan de volkeren van het Westen en het bredere web van de mensheid die klaar was om dit medicijn en deze leringen te ontvangen, werden de riten en hun ceremonies bevrijd van alle culturele gehechtheden. We eren hun tradities en de wortels van deze geneeswijzen met de diepste liefde en dankbaarheid voor de paden die voor ons zijn bewandeld. We eren de Schepper als de bron van deze wijsheid en mensen van de Q'ero-natie, de Wijzen van Peru, don Manuel Quispe en Alberto Villoldo voor het integreren van dit medicijn in een tastbare vorm en het ons toestaan deze riten te delen. 

Hoewel deze riten de zaden van transformatie vertegenwoordigen die iemand op één lijn brengen met de spiralen van de sjamaan en hun helende vermogen, maken deze riten iemand nog geen sjamaan. Ze verlenen je geen speciale krachten. Ze initiëren je in de reis van je eigen ontplooiing en evolutie. Het is niet door een boek, cursus, ceremonie of initiatie dat iemand een sjamaan wordt.

 Het is alleen door diep gebed, toewijding, studie en de persoonlijke reis naar vereniging met het goddelijke en de transcendentie naar de staten van extatische belichaamd door de lichtgevende dat iemand volledig als een sjamaan arriveert. Om een sjamaan te worden, moet men leren het medicijn te belichamen. Om je gebeden uit te spreken met elke ademhaling. Om je dankbaarheid te kennen met elke slag van je hart. Om op één lijn te lopen, ongebonden van tijd en ruimte door de grenzen van de menselijke geest. Wat hier en in deze leer van de riten wordt gepresenteerd, is de manifestatie van hoe dit medicijn door je heen beweegt. 

Deze reeks is verspreid over 2 delen, data staan vermeld bij agenda. Je krijgt een cursus mee en op het laatste een pi-steen. Bijdrage per reeks is 125 euro. 

Als de data in de agenda je niet passen mag je me altijd mailen voor een andere datum. 

munay-ki


De Munay-Ki is een reeks van 9 initaities waarbij de poorten worden opengezet naar wijsheid en kracht. De rites upgraden als het ware je lichtveld, je DNA wordt geherinformeerd door als het ware een nieuwe software te downloaden. De rites worden als zaadjes in je aura geplant, jij laat ze groeien door er energie, vuur, liefde en aandacht aan te geven. Munay betekent ik hou van jou. Met als achterliggende betekenis wees diegene die je bent. Leef niet langer vanuit angst of leef niet het leven dat anderen willen dat jij leeft.

De rites van de Munay-Ki zijn gemeenschappelijk voor alle sjamanistische tradities, ook al zijn ze uitgedrukt in verschillende vormen en stijlen in verschillende culturen. Ze zijn afkomstig van de grote initiaties van de Himalaya, dewelde door de eerste medicijnmannen en vrouwen naar Amerika werden gebracht. De Earthkeepers van het Oude.

De rites zijn energieke transmissies die de wonden uit je verleden zullen helen, de genetische en karmische programma’s of overtuigingen die je hebt geërfd van je voorouders. De rites gaan je DNA herprogrammeren zodat je anders heelt, anders leeft en anders sterft.

Rites van de Munay-Ki

De inwijdingen die je ontvangt : de heler, banden van kracht, de inwijding van harmonie, de ziener. Dit zijn de basisinwijdingen, deze leggen de basis van transformatie waardoor je je verleden achterlaat en je een nieuwe wending aan je leven geeft.

Daarna komen de lineage inwijdingen : hoeder van de dag, hoeder van de wijsheid en hoeder van de aarde. De lineage inwijdingen verbinden je met de frequentie van de Engelen, Aartsengelen en de verschillende afstammingslijnen van de sjamanistische Inca-helers.

De 2 laatste zijn de 2 nieuwste inwijdingen : hoeder van de sterren en de inwijding van creatie.

De inwijdingen van de Munay-Ki versterken het zintuig dat het meest ontwikkelt is bij jou. Als je met de zaadjes aan de slag gaat en je laat ze kiemen tot grote wassen koren, zal je worden aangeraakt en gezegend door Engelen.

Open jezelf om de wijsheid van de Earthkeepers te ontvangen en alles zal geschonken worden aan je.

De Heler (Harpuy karpay) :

inwijding van de genezer om jezelf en anderen te helen. Deze inwijding verbindt je met een afstamming van Hoeders van de Aarde uit het verleden. Lichtwezens die je komen bijstaan in je persoonlijke genezing, terwijl je slaapt of mediteert, om de wonden van ons verleden en van onze voorouders te helen.

De Ziener (Kawak karpay) :

inwijding van de ziener. Deze inwijding verbindt lichtvezels uit je visuele hersenschors in het achterhoofd met het derde oog en je hartchakra. Zij helpt om het verleden af te werpen en neemt alles waar, ook dingen die we daarvoor niet wilden zien. Zij helpt ons leren kijken in de onzichtbare wereld.

De Banden van Kracht (Chumpi karpay) :

deze inwijding bestaat uit veiligheidsgordels die in uw LEF (lightning energy field) geïnstalleerd worden. Het zijn 5 banden van kracht die alle negatieve energie die op je afkomt transformeert tot voeding voor je energielichaam. Deze banden zijn opgebouwd uit 5 energetische banden die aarde (zwarte band), water (rode band), vuur (gele band), lucht of wind (zilvere band) en zuiver licht (witte band) vertegenwoordigen. Zij doen dienst als filters die negatieve energie afbreekt tot één van de 5 elementen zodat deze energie je voedt ipv ziek maakt.

Ik geef deze inwijding met de chumpistenen, Apustenen, die verbonden zijn met de Apu’s, bergen uit Peru. Sommige van mijn studenten ervaarde de inwijding als krachtiger met de Apustenen dan toen ze de inwijding kregen met de pi-stone.

Harmonie (Ayni karpay) :

bij deze inwijding ontvangt u 7 arcetypes in uw chakra’s. In de 1ste chakra ontvangt u het archetype van de slang, jaguar in de 2de, kolibrie in 3de en arend in de 4de. Daarna gaat de frequentie van 3 aartsengelen uw bovenste 3 chakra’s binnen.

Deze archetypes worden in je chakra’s binnengebracht als zaden en je laat deze zaden ontspruiten door middel van vuurmeditaties. Al de psychische troep die in je chakra’s opgestapeld is wordt verbrand, zodat je chakra’s kunnen schitteren in hun oorspronkelijk licht en je omringd wordt door een regenbooglichaam.

munay-ki

3 LINEAGE INWJDINGEN

Door deze inwijdingen wordt je afgestemd op de frequentie van de tijden van Engelen en Aartsengelen en de verschillende afstammingslijnen van sjamanistische inca-helers.

Hoeder van de Dag (Pampamesayok) : hier gebeurt de heling van het vrouwelijke in je en leg je de verbinding met de aarde. De hoeders van de dag waren de vroedvrouwen die bij dood en geboorte aanwezig waren. Deze inwijding helpt je om je angsten los te laten en vrede te cultiveren.

Hoeder van de Wijsheid (Altomesayok) : heling van het mannelijke in je en leg je de verbinding met de oude wijsheid. Bergen zoals de Sinaïberg, Fuji en Olympus zijn oorden van kracht, waarvan men zegt dat ze oeroude wijsheid bevatten. Hier ontmoette de mens het Goddelijke. De afstamming van Hoeders van de Wijsheid zijn medicijnmannen- en vrouwen uit het verleden, die de dood overwonnen hebben en uit de tijd zijn gestapt. Deze inwijding helpt je uit de tijd te stappen en oneindigheid te ervaren.

Hoeder van de Aarde (Kuraq Akuyek) : deze inwijding verbindt je met de aartsengelen, die de hoeders zijn van ons melkwegstelsel. De hoeders van de aarde, die de hoeders zijn van alle leven op aarde, staan onder de rechtstreekse hoede van deze aartsengelen. Zij kunnen wanneer nodig hun krachten gebruiken om in eender welke situatie genezing en evenwicht brengen. Deze inwijding helpt u bij het aanleren van deze methodes van de ziener en bij het dromen van de wereld in wording.

NIEUWE INWIJDINGEN

Hoeder van de Sterren (Mosoq Karay) : de verbinding met het scheppende universum. Door deze zal je verouderingsproces vertragen en krijg je weerstand tegen ziektes waarvoor je eerst vatbaar was. Je geneest ook anders. Deze inwijding verankert je op een veilige manier aan de tijd na de grote verandering die zich zal voordoen in of rond het jaar 2012. Je lichaam ontwikkelt zich naar homo luminous. 

Hoeder van de geestelijke wezens of Creators rite (Taytanchis) : deze rite bereidt ons voor op de tijd die komt, en die alle andere rites kracht bijzet. Deze rite staat voor het Mannelijke.Nusta Karpay - 7 krachtige vrouwelijke inwijdingen

Je ontvangt 7 rites die overeenkomen met je chakra’s, hierdoor worden ze geheeld of geëerd. De nusta’s zijn zoet en zacht, doch zeer krachtig ! De energie van de nusta karpay is lang begraven geweest in de buik van moeder aarde. Deze werden ons ter beschikking gesteld door de Inca sjamanen.

Blossoming - Flowering van de Nusta Karpay

De blossoming kan je enkel ontvangen nadat je de 7 rites van de Nusta Karpay hebt gekregen. Het is een soort bloesem die de Nusta's nog verder doen indalen.

Hatun Karpay - De 3 Grote inwijdingen uit de Andes - Q'ero sjamanen

De grote 3 inwijdingen uit de Andes. Munay Karpay is de 1ste inwijding in de Hatun Karpay en betekent liefde. Dit omdat je het pad begint te bewandelen vanuit liefde. Liefde activeert en opent het hart. Na een half jaar kan je de volgende inwijding ontvangen.

Mosoq Karpay - Bloesem van de Hatun Karpay

Als je alle 3 inwijdingen van de Hatun Karpay ontvangen hebt kan je jaarlijks de Mosoq Karpay ontvangen indien je wenst. Het is een zeer mooie blossoming dewelke zeker haar doel niet mist. Je verbindt de 3 krachtplekken met elkaar in je fysieke lichaam.

Pleiaden - Qoto Kuna Karpay - 7 zusters

Pleiaden - Qoto Kuna Karpay - De Q'eros geloven dat wij mensen van de sterren komen, dat we deel uitmaken van de prachtige energie van het universum. Deze inwijding versterkt onze bestemming in deze wereld en geeft ons de kracht en de grond om ernaar te leven en brengen we het licht terug in onze ziel.

Ama Deus - Dit systeem is puur gebleven zonder inmenging van het westen

Ama Deus - De Guarani Sjamaan gelooft dat liefde de genezende kracht is en de sjamaan gewoon het kanaal is voor deze energie, welke uit een onuitputtelijke bron komt. Omdat zij altijd in direct contact met de natuur leven, is het begrijpelijk dat de omgeving hun spiritualiteit beïnvloed en zodoende een eenvoudig en efficiënt genezingssysteem heeft ontwikkelt.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x