TRANCE SJAMANISME

In the landscape of the mind the inner arisen

Door middel van trancedansen veranderen we ons bewustzijn en gaan we naar de niet-gewone werkelijkheid of de wereld van Spirit. De wereld voorbij tijd en ruimte waar alles mogelijk is.

Door oude adempatronen, beweging en ritme gaat de trancedanser met zijn zintuigen beginnen te kijken in plaats van met zijn ogen. Andere tijden en andere vormen openbaren zich, en het bewustzijn van de trancedanser is vervuld van de magische wereld van de geest. 

Met tijd en ervaring zorgt trancedansen ervoor dat je met je hart zal denken, zoals onze voorouders deden, niet met je hersenen. 

Terwijl je lichaam danst, reist en herinnert je ziel zich wie je bent, vrij van grenzen van dit leven en vrij van de beperkingen van tijd en ruimte. Spirit keert naar huis terug en is belichaamd in jou, de trancedanser. Een enorme energie wordt opgewekt, spontane genezing kan plaats vinden en je bent gevuld met visioenen van krachtdieren, spirituele gidsen en de natuur.

Trancedansen brengt ons onvermijdelijk tot liefde, respect en passie, drie essentiƫle aspecten van spiritualiteit. We beginnen extatische genezing te ervaren terwijl we bewust ademen en vanuit ons hart bewegen.

Trancedansen is een uitnodiging aan de geest om ons te belichamen. Wanneer de geest het accepteert, dansen we van binnenuit. Voel hoe de kracht van je ademhaling in en uit beweegt, laat je hoofd los en beperk je cognitieve structuur. Dan, zonder weerstand, zul je merken dat je in trance bent.

Trancedansen is ontspannend, energiek en, het allerbelangrijkste, het herstelt de harmonie dewelke de intentie is van alle sjamanistische spirituele oefeningen. Iedereen heeft zijn eigen ritme en beweging en met ervaring ontdek je het ritme en de muziek die je bewegen. Het is jouw dans, uniek voor jou, en geen externe presentatie.

Er worden zowel trance dansen avonden gegeven als trance workshops. We dansen geblinddoekt ongeveer 1,5 uur. De trance workshop omvat een dag waarbij we ongeveer drie kwart van de dag in duisternis zijn. Zowel de avonden als de workshop gaan door in Hechtel-Eksel, Sint-Lambertusstraat.

Datum voor de trance workshop volgt later. Momenteel zijn er wel trance dance avonden, kijk bij agenda voor een datum.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x